2020 03 OrchideeënHoeve logoExcursie Orchideeën Hoeve:

Om vast in de agenda te noteren: op zaterdag 19 september gaan we naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Omdat het een jubileum jaar is, maken we er iets speciaals van. We beginnen natuurlijk met koffie of thee en een stukje heerlijk appelgebak. Daarna krijgen we een rondleiding van ca. 90 minuten. Vervolgens gebruiken we samen een heerlijke lunch. In de middag is er dan nog volop gelegenheid om op eigen initiatief van alles te bekijken. In de Orchideeën Hoeve kun je niet alleen genieten van prachtige orchideeën. Zo is er ook een vlindertuin, een tropisch regenwoud, een zwevende bloementuin en nog veel meer. Dus echt de moeite waard! Wat gaat dat allemaal kosten? Omdat het een jubileumjaar is, kunnen we dit organiseren voor een speciale prijs, namelijk: € 15,00 per persoon.
Per lid mag er 1 introducé voor dezelfde prijs mee. Wilt u meer introducees meenemen, dan kan dat alleen in overleg en tegen de kostprijs.
Aanmelden kan tot 1 augustus bij onze secretaris, Wim Steinhoff, mét vermelding van het aantal deelnemers.

Het is natuurlijk de bedoeling om gelijk met aanmelden ook de betaling te regelen. Dat kan door een overschrijving op bankrekening:
NL38 INGB 0000 8459 52, ten name van: NATUURVRIENDEN ZWOLLE.

We hopen op veel enthousiaste deelnemers.

Het bestuur.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com